Featured

 

 

 

 

Strojni vez je najvalitetnija varijanta dekoracije tekstila. Najkvalitetnija je iz razloga sto se radi sa visokokvalitetnim koncima koji su postojanih boja čak i do 95 stupnjeva u pranju. Takav vez često bude dugotrajniji i od samog tekstila/podloge na koju se veze. Drugim riječima, prije će se raspasti majica nego vez :)  Strojni vez možemo odraditi na sve vrste tekstila (majice, hlače, jakne, zimske kape, šilt kape, ručnike, radna odjela i drugo), kao i na druge vrste materijala materijala koje se mogu odraditi strojnim vezom (tipa, torbe/ruksaci i slično).  Vez mozemo odraditi u 16 boja odjednom ukoliko je to potrebno.

  

 

Ovo su samo neki od primjera na koje sve materijale printamo:

1. Banner/cerada, 410g., 510g. itd.

BBK banner

Studio4web banner

 

2. Sve vrste folija (monomerna, polimerna, cast), sa laminacijom ili bez

Laki start naljepnice

Mikroprojekt naljepnice

Strip na ormaru

Folija na staklu


3. Prozorska grafika (folija sa rupicama)

Prozorska grafika

4. Posteri na svim vrstama papira

Posteri

5. HP PVC Free Wallpaper

Wallpaper 1

Wallpaper 2

 

Kod oslikavanja vozila i objekata koristimo printer velikog formata. Radi se o novom printeru EPSON SC-S40610 koji je baziran na najnovijoj tehnologiji, te koristi tinte nove generacije UltraChome GS3. Zahvaljujući PrecisionCore™ TFP glavama printer može printati u foto kvaliteti uz veliku brzinu. Mogucnost širine ispisa je do maksimalnih 160cm. Po izlasku iz pisača otisak je živih boja, te vrlo brzo suh, otporan na grebanje i mrljanje te vodootporan (na vodootpornim medijima), te odmah spreman za aplikaciju ili dodarnu obradu tipa laminiranja, kaširanja itd. Rezolucija ispisa doseže do maksimalnih 1440 x 1440 dpi-ja, na medijima do širine 160cm, uz maksimalnih 30 m2/h. Print se vrši na razne medije tipa: papir, samoljepljiva folija, banner (cerada), mesh, canvas, tekstil, polipropilen i ostalo.

 

 

Za kvalitetu ispisa brine se PrecisionCore TPF glava, spektofotometar i ostala tehnologija koja naprednim algoritmima kontroliraju kvalitetu i podudarnost boja kao i ujednačenost, odnosno preciznost prolaska ispisnog medija kroz pisač. S ovim tehnologijama izbjegnuti su učestali problemi korisnika s lošim ispisom (isprekidane ili pomaknute linije boja, mrlje i ostalo), a neprekidna kontrola daje vrhunske rezultate ispisa.